NEKO SUSHI

NEKO SUSHI Lekker en snel!

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


4,5 sterren uit 417 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Neko Sushi. Meer weten? Ontdek meer

24 sep 2022 om 21:35 Bezorging was wat langer dan aangegeven maar dat kan gebeuren. Waren een handrol vergeten en de rijst was al op maar kon netjes kiezen voor een bijgerecht, ook al was dat duurder, wat netjes werd afgeleverd. Qua service echt een top bedrijf!
21 sep 2022 om 14:52 Bezorging was wat later maar werd netjes gebeld dat er nog geen bezorger aan wazig was. Eten was lekker. Was eerste keer dat ik hier bestelde maar zeker gaan we deze onthouden
6 sep 2022 om 10:52 Beste sushi and pokebowls in Alphen!
6 sep 2022 om 9:20 Lekker gegeten!
2 sep 2022 om 21:05 Bezorgtijd 100 min bizar
25 aug 2022 om 21:36 Eten veel te laat wei erg goede kwaliteit
25 aug 2022 om 21:32 Sushi was dik maar wel lekker. Wat ik echt niet begrijp is waarom er geen stokjes, wasabi en gember is bijgeleverd. Zo iets kleins heeft echt heel mijn ervaring verpest omdat ik met een vork m’n sushi moest eten.
21 aug 2022 om 11:39 ‘s Middags een grote bestelling geplaatst. In goed overleg de bezorging gecombineerd met anderen in mijn woonplaats. Eten was ruim op tijd en we hebben genoten!
14 aug 2022 om 16:15 Bezorging mocht iets sneller, maar eten was lekker!
11 aug 2022 om 20:22 Was lekker, mooie bakjes ook, zonde om weg te gooien, dus die worden bewaard. Hele aardige bezorging. Complimenten.
29 jul 2022 om 20:46 Bezorging duurde iets langer maar ik heb lekker gegeten!
25 jul 2022 om 2:36 Lekker bubble tea!