NEKO SUSHI

NEKO SUSHI Lekker en snel!

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


4,5 sterren uit 398 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Neko Sushi. Meer weten? Ontdek meer

9 mei 2022 om 7:59 Alles was koud
13 apr 2022 om 19:53 Helemaal top! Waren maar 7 minuten te laat en belde dat even van tevoren door. Hele goede service, erg lekker eten!
9 apr 2022 om 11:13 Vriendelijk personeel, altijd op tijd en lekkere sushi
1 apr 2022 om 12:43 De sushi is altijd erg lekker, ze bezorgen altijd op tijd, vriendelijke medewerkers en ze leveren een goede service!
26 feb 2022 om 21:07 Had om 19.00 besteld en was er al om 19.25. Super service! De pokebowl was heerlijk en de snacks waren goed warm. Ook hadden ze een erg vriendelijke bezorger :)
22 feb 2022 om 22:17 Kwaliteit was goed. Vers & Lekker
19 feb 2022 om 21:08 Heerlijke vegan sushi. Genoeg vegan keuze. Top
19 feb 2022 om 20:28 18:00 besteld en pas om 19:30 geleverd, bestelling was niet compleet. Zou worden nageleverd maar om 20:30 nog niets ontvangen. Wij hebben neko sushi gebeld en aangegeven dat wij het niet meer hoeven te ontvangen.
19 feb 2022 om 19:13 Lekker gegeten Gaan wij zeker vaker bestellen
17 feb 2022 om 19:01 Zeer goed eten zoals altijd. Heerlijk!!!! En super snel bezorgd.
16 feb 2022 om 0:25 Sushi erg goed, dikke plakken sashimi. Chicken wings helaas niet wat ik had verwacht. Op het plaatje zien ze er cripsy uit maar we kregen standaard 'bbq chicken wings'.
12 feb 2022 om 20:45 Erg goede kwaliteit en prima op tijd. Aanrader!